Beskrivelse af massagen:

Behandlingerne giver en dejlig mental ro og god kontakt med din krop.

Jeg starter typisk med at tage udgangspunkt i klientens symptomer og behandler ud fra det.

Den massage jeg tilbyder er en dybdegående, løsgørende massage, som bygger på en god kombination af zoneterapi, meridianlære, muskel- og ledmassage og åndedrætsterapi som understøtter og hjælper kroppen til at komme tilbage til sin naturlige position, hvor den ikke er stresset, smertepræget og belastet.

Kranio Sakral Terapi (KST)  er blevet en del af mit behandlingstilbud.
KST afstresser nervesystemet ved blidt og behageligt at arbejde med kraniet og ned langs rygsøjlen – herved slippes rigtig mange spændinger. Derudover kan skævheder i ryg og nakke lindres og afspændes. KST er godt for mennesker med mange stress-relaterede symptomer.

Massagen giver en dejlig mental ro og god kontakt med sin krop.

Når man går med spændinger og myoser i kroppen hindrer det energi i at passere frit rundt i kroppen, derved ophobes affaldsstoffer. Ved at massere og løsgøre muskler og led udskilles disse affaldsstoffer og energi kan frit passere igen.

Jeg har erfaret at min viden som sygeplejerske giver bredt grundlag for at forstå de problemstillinger mange klienter kommer med. Det er et fantastisk supplement i behandling af klienterne.

 
Massagen er god for:

- tilførsel af ny energi
- spændingshovedpine
- smerter i nakke og skulder
- smerter i ryg/lænd/hofter
- ischiassmerter
- "musearm" eller "tennisalbue"
- løsgørelse af muskler og led
- hævede og "trætte" ben
- og mange andre følgetilstande som kommer af spændte muskler og led !

Massagen er i øvrigt fantastisk bevidsthedsudvidende omkring hvor og hvornår spændinger opstår uhensigtsmæssigt i ens krop.